Om oss

206062__beach-waves-ocean-sand-sky-horizon-people-walk-landscape_p

Dittskal.nu

Är ett företag med målet att vara bäst på det vi gör. Vi strävar efter att leverera marknadens bästa skal med tanke på den värld vi lever i.
Vi är ett företag med visionen att nå ut till hundratusentals personer, miljontals ambitioner och än fler drömmar.  Med våra skal möter du världen!

Vår historia:
Dittskal startade som ett vanligt företag som importerade alla typer av skal och sålde till de Svenska konsumenterna. Men vi ville göra något annorlunda, vi har nu ett produktutbud som helt och håller separerar sig från den övriga marknaden. Med våra korkskal får du natursköna, levande skal med unika motiv, som ingen annan stans! Våra miljövänliga skal från Pela-cases är det perfekta alternativet för dig som vill ha ett nedbrytbart skal ej är baserat på olja utan istället växter!

Allt du får:
Du får
– Genomtänkta unika produkter
– Enkel kontakt med en fantastisk kundservice
– Din produkt i brevlådan inom två dagar (gäller ordrar lagda och betalda innan kl. 13.00.)
– Möjlighet att returnera din vara och få pengarna tillbaka inom 14 dagar (30 dagar på pelacases) från mottagandet.
– Ta del av ett hårt arbete för att ta fram de mest genomtänkta produkterna på marknaden
– Bli en del i en unik och nyskapande trend!

Vad vi får:
När du handlar hos oss får vi möjligheten att ge dig den bästa handelsupplevelsen någonsin. Vi brinner starkt för det vi gör och vi vill ta vara på den chans du ger oss!

I slutändan handlar det om skalen..
Vi säljer nytänkande skal till hela Norden med fokus på design, funktion och stil. Välkommen med!

Skärmavbild-2015-06-12-kl.-16.05.06

Ted Lindgren, Grundare
” Jag är oerhört lycklig för det bolag vi idag kan presentera för er. Jag tror att lycka är något som kommer inifrån, av att göra vad man tror på. Jag tror på att leverera nytänkande smarta Iphoneskal till er. Därför är jag väldigt glad och tacksam för att du besöker vår sida!”